У Мережі з'явився свіжий знімок Олега Винника: як виглядає зараз співак, який втік до Німеччини (ФОТО)

Новини шоубізнесу
703
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Олег Винник
Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Представниця артиста заявила, що зустрілася з ним у свій день народження

Популярний український співак Олег Винник, який через хворобу виїхав з України, та якого вщент розкритикував відомий продюсер Михайло Ясинський , несподівано показався разом зі своєю представницею Валерією Барон. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що винник, який наразі мешкає у Німеччині, дуже рідко з'являється публічному просторі. Однак, днями стався певний виняток із правил, і його представниця розповсюдила кадр у себе в Instagram, на якому вони позували удвох.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зі знімка бачимо, що Олег та Валерія стояли на фоні берлінського Theater des Westens. Цей театр був відкритий ще у 1896 році, і він є одним з найвідоміших в цій країні. Зауважимо, що Олег постав у окулярах, а також із звичним для нього розпущеним волоссям.

Барон у підписі до світлини зауважила, що зустрілася із чоловіком у свій день народження. "Дякую, Всесвіте, за моє явлення в цей день! Дякую, мій Новий рік!
- підписала фото Валерія.
Олег Винник і Валерія Барон
Фото: instagram.com/valery_baron
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова розповіла, що сталося між нею та Олегом Винником. Артистка зазначила, що не подала би виконавцю своєї руки.