Колишня обраниця Володимира Остапчука повідомила, як проходить поділ їхнього житла (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 098
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Христина Горняк та Володимир Остапчук
instagram.com/vova_ostapchuk/

Ексдружина шоумена висміяла те, що Остапчук разом з молодою дружиною робить ремонт у будинку

Колишня обраниця відомого ведучого та шоумена Володимира Остапчука Христина Горняк, яка ділить з ним будинок , в якому вони проживали під час шлюбу, розповіла, на якій стадії перебуває цей поділ. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відомо, що Остапчук разом зі своєю нинішньою дружиною, 23-річною блогеркою Катериною Полтавською активно займається ремонтом вищезазначеного житла. Подружжя планує заїхати туди жити, однак Горняк твердо переконана, що ця історія ще не закінчена, і вона не буде відступати від того, що належить їй по праву.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, Христина твердо налаштована чесно поділити будинок. Цікаво, що на цей маєток було записано ФОП, який відкрила Катерина Полтавська.

Скажу вам, це не найбільший треш, який відбувався з моїми особистими речами і т.д… На голову не налазить, як деяким дівчатам таке ок. Просто ми ж домовлялись, я не виношу сварки. Але за будинок образливо. Та нехай не думають, що їм там буде добре вдвох. Будемо або втрьох, або ще мої друзі ромали з Закарпаття будуть. Просто в мене ще купа часу позовної давності,
- прокоментувала ситуацію Горняк у себе в Instagram-Stories.
Скриншот сторіс Христини Горняк
Фото: instagram.com/kristygor

Окрім того, Христина вирішила висміяти ремонт, який робить Володимир з Катериною. Горняк заявила, що чекає поки вони завершать ремонтні роботи, адже потім, під час поділу, будинок оцінять дещо дорожче.

Скриншот сторіс Христини Горняк
Фото: instagram.com/kristygor
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Христина Горняк озвучила свій страшний діагноз. Виявилося, що здогадки про гідронефроз підтвердилися.