Одягнув прикрасу з українською символікою: репер Snoop Dogg приємно потішив українців (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Репер Snoop Dogg
Фото: instagram.com/snoopdogg/

Вартість прикраси складає 152 долари

Знаменитий американський реп-виконавець та актор Snoop Dogg, який з'явиться на Олімпійських іграх 2024, потішив українців своїм виявом підтримки народу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 52-річна легенда з'явився у прикрасі від українського дизайнера Андрія Хромченка у вигляді квітки соняшника. Зазначимо, що підвіска називається "Peace for Ukraine Necklace" ( "Намисто Мир для України").

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Прикраса “Соняшник-підвіска”
Фото: Скриншот Інстаграм

Цікаво, що прикраса була зроблена в колаборації з каліфорнійським брендом. Її вартість складає 152 долари (приблизно 5815 гривень). Відповідні світлини, на яких видно, як артист позує у цій прикрасі, він розповсюдив у себе в соцмережах. Варто зазначити, що знаменитість вміє підбирати для себе стиль він чудово позував з прикрасою поєднуючи її з своїм головним аксесуаром - темними окулярами.

Прикраса репера Snoop Dogg
instagram.com/snoopdogg/reels/

Соняшник, національна квітка України, став загальновизнаним символом опору, єдності та надії проти російського вторгнення в країну. Кожна пелюстка прикраси індивідуально відлита з коштовного каміння, яке повторює органічні форми, що додає неймовірну кількість деталей. Синя пелюстка серед жовтих символізує український прапор,

– пояснили на сайті американського бренду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як лисий із Brazzers підтримав Україну. Порноактор зізнався, що йому не подобаються росіянки.