Зробила пікантний реліз: Тіна Кароль у відвертому стилі представила нову композицію (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
924
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Тіна Кароль
Фото: прес-служба каналу 1+1

Своїм гарячим роликом артистка поділилася в Instagram

Знаменита українська співачка та авторка хітів Тіна Кароль, яка зірвала овації на сцені національного відбору на Євробачення 2024, здивувала своїх шанувальників новим релізом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, артистка випустила композицію “З тобою”. Відповідний ролик з'явився у її соцмережах. Варто значити, що вразила не так презентація треку, а те, в якому стилі вона її подала. Зокрема, Тіна розмістила відео дещо еротичного характеру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як бачимо з кадрів, Кароль постала з розкішним макіяжем, влучною зачіскою та у вечірній сукні. Вона лежала вдома на своєму дивані та відверто спокусливо співала, позуючи на домашню веб-камеру.

Варто зазначити, що продюсерами нового треку Тіни став достатньо молодий колектив аранжувальників. Однак, цікаво, що текст Кароль написала сама. З перших нот можна сказати, що пісня виділяється з-поміж іншого репертуару знаменитості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тіна Кароль в оголеному образі подякувала шанувальникам за привітання з днем народження. До того ж, своє волосся співачка розпустила.