"Терор продовжується": українські зірки відреагували на російську атаку дронами по Одесі (ФОТО)

Новини шоубізнесу
727
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Обстріл Одеси росією
Фото: Reuters

Селебритіс вкотре висловили єдність щодо засудження російського тероризму

У ніч на 2 березня російська армія вкотре проявила тероризм по відношенню до українських земель та вдарила шахедами по Одесі. Росіяни вщент зруйнували 18 квартир у житловому будинку. Відомо про чотирьох загиблих, один з яких трирічний хлопчик. Акторка Катерина Тишкевич розповідала, що квартира її знайомої була повністю знищена.

Відтак, інші українські зірки відреагували на черговий прояв терору від країни-терористки. Знаменитості вкотре показали єдність у засудженні дій лютого ворога.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тіна Кароль

У себе в Instagram Stories українська поп-діва розповсюдила чорне фото, на тлі якого написала назву міста. До знімка артистка додала емодзі у формі розбитого серця, тим самим передавши свій глибокий сум та співчуття.

Реакція на ракетний удар
Скриншот сторіс

Віталій Козловський

Музикант та військовослужбовець не міг пройти повз трагічні події, що сталися в Одесі. Артист вкотре нагадав, що тероризм з боку росії, на жаль, продовжується.

Реакція на ракетний удар
Скриншот сторіс

Джамала

Знаменитість у себе в Instagram-Stories розповсюдила страшні світлини, на яких видно, як рятувальники рятують життя цивільним. Співачка додала вичерпну інформацію про черговий російський удар англійською мовою.

Реакція на ракетний удар
Скриншот сторіс

Діма Монатік

Співак у своїх соцмережах показав ролик з наляканими одеситами, які перебували біля зруйнованого вщент будинку. Артист висловив свої щирі співчуття постраждалим.

Реакція на ракетний удар
Скриншот сторіс

Alyona Alyona

Реп-виконавиця розповіла своїм фанам, що сталося сьогодні в Одесі. Окрім того, вона звернулася і до закордонної аудиторії.

Реакція на ракетний удар
Скриншот сторіс
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що режисер стрічки “20 днів у Маріуполі” не засуджує поділлю з Маріуполя, яка потрапила під удар окупаційної армії. Предмет можливо засудження полягав в тому, що вона підтримала російського президента.