"Ми ростемо, змінюємося": Михайло Хома розповів, чому позбувся образу Дзідзьо

Новини шоубізнесу
1 268
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Михайло Хома
Фото: instagram.com/dzidzio

Артист все частіше випускає композиції, які абсолютно не схожі на те, що співав виконавець раніше

Знаменитий український співак Михайло Хома, який зворушив мережу своєю зустріччю з особливою фанаткою, розповів чому позбувся свого епатажного образу виконавця Дзідзьо. Подробиці - в нашому матеріалі.

Безумовно, в останні роки виконавець кардинально змінив себе на сцені. Все частіше Він виходить у костюмі, а не в яскравих образах з пір'ями, як це було раніше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, репертуар пісень також змінився. Михайло пояснив це тим, що він відчуває внутрішній ріст та швидко адаптовується під нові умови, які диктує йому життя.

Коли людині немає чого втрачати, там є дуже велика воля, свобода. Але коли в людини з'являється якась відповідальність, перед дітьми, наступним поколінням, державою, тоді ти розумієш, що треба нести відповідальність за це. Ми ростемо, змінюємося. Не вічно у першому класі. Я не знаю, може, я став нудним для молоді. Але я своє завдання на той час виконав. Багато хто впізнавав себе, і сказали, що це чесно. Я ж це не вигадував, не писав сценарій. Мої фани повиростали, у них по п'ятеро дітей вже, заміж вийшли... Якби того росту не було, мені було б не цікаво жити. Я себе скромно сприймаю. Приємно, що в мене складається враження, що я всіх знаю,
- розповів артист в інтерв'ю SOL .
Співак Михайло Хома (Дзідзьо)
Фото: instagram.com/dzidzio/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як DZIDZIO різко висловився про мобілізацію артистів. Виконавець побажав керівництву України розуму в цьому питанні.