Ріанна виступила на передвесільній вечірці сина індійського мільярдера (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 799
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Ріанна
Фото: instagram.com/badgalriri/

Артистці заплатили шалену суму коштів

Знаменита барбадоська співачка Ріанна, яка стала мамою вдруге, а тепер знову вагітна, виступила на приватній вечірці сина відомого індійського мільярдера Мукеша Амбангі. Він є представником Reliance Industries — найбільшої компанії в Індії з ринкової капіталізації та десятою найбагатшою людиною у світі.

Це була приватна передвесільна вечірка Ананта Амбані та його нареченої Радики Мерчант. Зауважимо, що Мерчант є донькою заможних фармацевтичних магнатів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що серед зіркових гостів на цій вечірці були присутні наступні знаменитості: Марк Цукерберг Іванка Трамп, Білл Гейтс та багато інших вагомих персон світового рівня. Цікаво, що для Ріанни це був другий публічний вихід після виступу на Супербоулі. Амбангі заплатив знаменитості 150 мільйонів доларів.

Отож, передвесільне світське дійство, організоване батьком нареченого, триватиме три дні. Про це повідомляє авторитетне видання Daily Mail.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ріанна вразила стильним луком на вечірці у Лос-Анджелесі. Для своєї появи на публіці артистка обрала мішкуваті джинси, які поєднала з синьою шкіряною курткою з хутряними фіолетовими рукавами від Chanel.