Костянтин Меладзе щемливо привітав доньку з 20-річчям (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Костянтин Меладзе
Фото: / instagram.com/meladzemusic

Донька композитора має іншу позицію по війні в Україні

Популярний російський композитор грузинського походження Костянтин Меладзе, який продає свою віллу у Криму звернувся до доньки в день її народження. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй офіційній сторінці в Instagram Меладзе розповсюдив пост-привітання молодшій доньці Лії. Дівчині виповнилося 20 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У публікації Костянтин продемонстрував своїм фоловерам дитячі світлини найріднішої людини, а також одне доросле фото. Тим самим чоловік порівняв, як вона виглядала тоді, і як виглядає зараз.

Ліюшка 20.
- коротко підписав фото композитор.

Відзначимо, що Лія - донька Меладзе від першого шлюбу, у якому у Костянтина народилося троє дітей. Окрім Лії, у нього є старша донька Аліса та молодший син Валерій. До речі, варто відзначити, що нещодавня іменинниця має відмінну позицію щодо російсько-української війни. Якщо її тата сміливо можна назвати мовчуном, адже він не нічого не коментує , то Лія упевнено заявляє, що Україна - її Батьківщина, і що вона підтримує свій народ у цій війні. Тверду позицію дівчина висловила через кілька днів після широкомасштабного вторгнення. Вона заявила, що Україна - країна її душі та серця. Лія вважає її незмінної батьківщиною і пишається нею та її захисниками. За геолокацією молодшої доньки Меладзе, вона наразі знаходиться у Брукліні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Євгенія Власова зізналася, про що спілкується з кумом-мовчуном Костянтином Меладзе. Знаменитість переконує, що йому не до російсько-української війни.