Поплатилася за приниження українки: скандальну білоруску звільнили з модельного агентства

Новини шоубізнесу
1 997
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Білоруска Ірина Максимович
Фото: instagram.com/irina.ray2744/

Українська модель переконана, що білоруска купила своє третє місце на конкурсі "Міс Європа - 2024"

Відома білоруська модель, представниця цієї країни на конкурсі краси “Міс Європа - 2024” Ірина Максимович, яка відзначилася приниженнями на адресу української учасниці Мілени Мельничук, лишилася без роботи. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це повідомило видання Хартыяʼ97 . Отож, відомо, що Максимович сама зізналася, що більше не працює у модельному агентстві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Короткий ролик вона розповсюдила у себе в Instagram Stories. До речі, директор агенства, де працювала Ірина, був українець.

Мене звільнили з модельного агентства,
- цитує білоруське видання Максимович. 

Нагадаємо, що конкурс “Міс Європа - 2024” відбувався з 15 до 25 лютого у Лівані. Українська учасниця під час дійства систематично публікувала пости в Instagram-Stories, в яких розповідала про те, що вона піддається цькуванню під час конкурсу.

Зокрема, Мілена Мельничук заявляла, що її змушували робити світлини з російською учасницею, постійно ставили її їх разом та давали схожі сукні. Окрім того, українська красуня, як вона каже, дізналася, що Міністерство культури рф, в буквальному сенсі купило перемогу своєї учасниці Рози Гадієвої. Ціна питання складала 20 тисяч євро. Білоруска ж посіла третє місце, і за словами Мельничук, це коштувало їй 5 тисяч євро.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як росіянку не допустили до участі в “Міс Світу”. Представниці рф більше не братимуть участі у міжнародних конкурсах краси.