"Розмивала кордони між росією та Україною": Соловій дорікнула Єфросиніній в тому, що на її руках кров українців

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Христина Соловій
Фото: instagram.com/soloviyka/?hl=ru

Між співачкою та ведучою зав'язалася серйозна дискусія

Відома українська співачка Христина Соловій, яка розсекретила причину свого розриву з письменником Сергієм Жаданом, зазначила, що кожна відома людина має відповідати за будування культурних мостів між росією та Україною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, днями артистка дала інтерв'ю відомій ведучій Маші Єфросиніній. Однією з тем, якої торкнулися знаменитості, стало питання розмивання кордонів між росією та Україною та відповідальність за це. Соловій заявила, що на її думку, кожна людина пов'язана з культурою та інформаційним простором, відповідальна за те, що зараз Україна тоне у крові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Маша не змогла промовчати, почувши таке звинувачення і наголосила, що слова Соловій є максимально оцінковими. Єфросиніна говорить, що 30 років в Україні, в процесі створення своєї культурної ідентичності, у аудиторії був запит на зовсім не ті речі, які популярні сьогодні. Зокрема, Маша зазначила, що Христина понад 10 років не була популярною, тому що не співала російською. Ведуча назвала артистку аутсайдеркою.

Соловій відразу заперечила таке твердження Єфросиніної і не погодилася з ним, на що Маша апелювала, що гурт “Океан Ельзи” на чолі зі Святославом Вакарчуком став популярним в Україні лише після того, як почав збирати стадіони у росії. Христина зауважила, що її колишній продюсер Вакарчук ніколи не співав російською.

Зрештою, кожен залишився при своїй думці. Маша не змогла переконати Христину і запевнила, що такі звинувачення лише сіють ворожнечу та розбрат в суспільстві. Відео з діалогом селебритіс розповсюдив Telegram-канал Культурна Прачечна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дивіться повне інтерв’ю Маші Єфросиніної та Христини Соловій 👇

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Христина Соловій розповіла пікантні подробиці зі свого особистого життя. Артистка зізналася, що певний період часу була коханкою.