Кинула Жадана та пішла від Вакарчука: 11 цікавих фактів про Христину Соловій

Знаменитості
1 929
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Христина Соловій, фото
instagram.com/soloviyka

Розповідаємо про пікантні моменти з біографії Христини Соловій

Христина Соловій — неймовірно талановита співачка. “Тримай”, “Хто як не ти” та інші її хіти роками співає вся Україна. Здається, що Христина — неймовірно тендітна та беззахисна дівчинка, але це не зовсім так.

Нещодавнє інтерв'ю Соловій з Машею Єфросиніною пролило світло на цікаві моменти з біографії співачки та показало її перед глядачами як сміливу та незламну дівчину. Зараз хіба що лінивий не обговорює мовний скандал та стосунки Соловій з Жаданом . Однак в житті Христини було ще чимало цікавих моментів, про як ми розкажемо далі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

11 цікавих фактів з біографії Христини Соловій

Христина Соловій народилась 17 січня 1993 року в Дрогобичі. Вік — 31 рік. Знак Зодіаку — Козоріг.

На вигляд Соловій — дуже тендітна дівчина. Її зріст — 155 см, а вага — 42 кг.

Христина на чверть лемківського походження. Та й походить дівчина з духовенства — її дідусі були священниками. Батьки Христини – хорові диригенти, тож не дивно, що вона вирішила піти саме таким шляхом.

За освітою Христина — філолог. Вона закінчила ЛНУ ім. І.Франка.

Популярність прийшла до Соловій у 2013 році. Тоді вона прийшла на шоу “Голос країни” з лемківською піснею “Горе долом ходжу” й потрапила в команду Святослава Вакарчука.

Не менш цікавою є співпраця Христини Соловій та Святослава Вакарчука, яка закінчилась два роки назад. За словами Христини, лідер гурту “Океан Ельзи” був для неї наче хрещеним батьком та зробив багато для її становлення, як артистки. Певний час між ними навіть був близький емоційний зв'язок, однак в якийсь момент Святослав закрився від підопічної. Розійшлися вони мирно, але перестали спілкуватися ще задовго до закінчення контракту.

Чимало українців думають, що Христина — ще зовсім юна та дивуються, коли стає зрозуміло, що їй 31 рік. Свій образ “невинної дівчинки” Соловій підігріває відповідними вбраннями. Зірка зізнавалась, що певний час натхненням для її амплуа слугувала героїня роману “Лоліта”. Зараз Христина намагається відійти від цього образу і бути для своїх шанувальників різною.

Відому пісню Христини Соловій “Тримай” викрали росіяни. Це зробила дружина Пєскова, яка недолуго переписала текст українського хіта на російську та представила його у своєму шоу. Христина це так залишати не збирається. Артистка планує притягнути росіянку до відповідальності.

Попри те, що вся родина Христини Соловій є релігійною, дівчина називає себе агностиком. Якийсь час вона вірила в Бога та хотіла бути Дівою Марією, однак змінила свою думку.

Скандали — не чужа тема для Христини Соловій. Її кліп на пісню “Серце” з Сергієм Жаданом засудили представники УГКЦ. Через відео в храмі на співачку вилилось чимало бруду. Не побоялась Христина публічно розкритикувати Тіну Кароль за російськомовний репертуар. А під час інтерв'ю з Машею Єфросиніною Соловій не втратила нагоди дорікнути ведучій за те, що та довгий час була російськомовною.

Особисте життя Христини Соловій — тема загадкова та дуже цікава. Дівчина ніколи багато не говорила про своїх обранців. Відомо, що її першим коханням був старшокласник. З 2022 по 2023 рік Соловій була в стосунках з Сергієм Жаданом. За словами дівчини, це був космічний, але непростий союз. Сергій та Христина почали роман, коли ще були в стосунках з іншими. А після виходу кліпу “Серце” Христина закохалась в іншого чоловіка та згодом зізналась в зраді Жадану. Відомо, що новий обранець старший за Христину на 11 років. А ось про те, хто він такий, дівчина не розповідає.

Соловій і Жадан, фото
vikna.tv
Христина Соловій і Сергій Жадан, фото
gordonua.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, про те, чому Христина Соловій одночасно зустрічалась з двома чоловіками вона сама розповіла в нещодавньому інтерв'ю . Зірка сказала, що вона — “квітка, яку постійно потрібно поливати”.