Навіщо Волошин повернув Трінчер? Відомий блогер зробив гучну заяву (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Анна Трінчер, яку нещодавно звинуватили у крадіжці , возз’єдналася зі своїм колишнім чоловіком Олександром Волошиним. Принаймні про це заявив відомий український блогер. Більше про це - розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

Блогер Богдан Беспалов стверджує, що колишні закохані - співачка Анна Трінчер та блогер Олександр Волошин - відновили стосунки. Проте, на його думку, ненадовго. Про це пише УНІАН.

Він натякнув , що Олександр не планує будувати з колишньою дружиною родину. Радше, він буде йти, повертатися і знову йти до тих пір, поки ця схема не перестане працювати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А трапиться це тоді, коли репутація Анни знищиться. На думку блогера, це цілком можливо, оскільки дівчину більше цікавлять справи амурні, ніж її кар’єра.

Так буде відбуватися до того моменту, поки репутація Трінчер не буде повністю знищена. Тому що для Трінчер, напевно, не так важлива кар’єра, мізки не так добре працюють, а ось сердечні справи... Ось ця любовна любов…

- коментує Беспалов.

Він також додав, що Анна Трінчер втратила інтерес публіки як артистка і наразі її кар’єра тримається лише на її мікроблозі.

Водночас Олександр Волошин, на думку Беспалова, є пристосуванцем. “Саша нічого не втрачає. Він вижме тільки максимум”, - додає блогер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Анна Трінчер вперше після важкого етапу розлучення з Олександром Волошиним заговорила про нові стосунки. Більше про це - розповідаємо у цій статті .

Фото: @annatrincher_official