Даша Квіткова потрапила із 2-річним сином в лікарню: що трапилося

Новини шоубізнесу
2 229
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Даша Квіткова
Фото: instagram.com/kvittkova

Зіркова мама говорить, що хлопчик уже почувається набагато краще

Знаменита українська блогерка - мільйонниця Даша Квіткова, яка зізналася, чи вільне її серце, засмутила фоловерів черговою новиною. подробиці в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Instagram Даша зізналася, що перебуває разом зі своїм сином Левом у лікарні. Як бачимо, Квіткова продемонструвала кадр, на якому 2-річний Лев, який до речі є спільним її сином з телеведучим Микитою Добриніним розважається у лікарняній палаті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зі світлин бачимо, як хлопчик грається іграшками обіймає свою маму та намагається наслідувати її телефонні розмови. До речі, варто зауважити, що блогерка не стала говорити, що стало причиною того, що вона опинилася з Левом на лікарняному ліжку.

Даша Квіткова та її син Лев
Фото: instagram.com/kvittkova

Проте, очевидно зрозуміло, що хворий саме малюк. Однак трошки пізніше Даша зауважила що її син уже себе почуває набагато краще. Проте, при цьому всьому лікарі не поспішають виписувати їх та відпускати додому.

Даша Квіткова та її син Лев
Фото: instagram.com/kvittkova
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Даша Квіткова зізналася, чи мала стосунки після розлучення з Добриніним. Знаменитість зауважила, що важливо мати стосунки з правильною людиною у правильний час.