Даша Квіткова зізналася, чи мала стосунки після розлучення з Нікітою Добриніним

Зірки
1 631
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Блогерка Даша Квіткова
Фото: instagram.com/kvittkova

Схоже, Даша все чекає, поки їй напише Михайло Мудрик, на соцмережі якого вона "заліпає"

Після розлучення Нікіти Добриніна та Даші Квіткової у Мережі постійно з’являються чутки, ніби знаменитості вже встигли побудувати нові стосунки . І якщо телеведучий більше не приховує, що він дійсно не самотній, то його колишня дружина намагається якомога менше говорити про особисте життя. То, чи буди у блогерки стосунки після розлучення з чоловіком — дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

В insta-stories Даша Квіткова відповідала на питання, які отримала від підписників і не оминула тему особистого. Так, у соцмережах блогерку запитали, через який час після розставання з Нікітою Добриніним в неї з’явилися нові стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, попри те, що Даші вже неодноразово приписували романи з різними відомими чоловіками, дівчина за увесь цей час ні з ким не зустрічалася. А от нещодавно вона говорила, що їй подобається відомий український футболіст Михайло Мудрик. То, можливо саме він стане майбутнім обранцем інфлюенсерки? :)

У мене не було відносин після розлучення, і наразі також їх немає, але буде в правильний час і з правильною людиною,
— відповіла Даша Квіткова.
Блогерка Даша Квіткова
Фото: instagram.com/kvittkova
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Даша Квіткова показала, як виглядає будинок, у якому вона жила з Нікітою Добриніним. До слова, блогерка займається його продажем та дещо зменшила ціну на житло .