Запроданка Ані Лорак подалася на отримання російського паспорта, - ЗМІ

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ані Лорак на фоні російського паспорта, фотоколаж
Фото: Hochu.ua

Документи вже в роботі, зовсім скоро це питання вирішиться

Чимало українців за походженням нині живе на болотах. Деякі з них вже досить давно “перевзулися” та отримали російське громадянство , а деякі дійшли до цього “геніального рішення” лише зараз. Нещодавно до команди останніх приєдналася українська співачка-зрадниця Ані Лорак.

Як повідомляють росЗМІ, заяву на отримання російського паспорта запроданка подала у лютому цього року. “Здав” її план найближчим часом стати “полноценной русской” хтось із близького оточення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інше російське джерело повідомляє , що громадянство Ані Лорак отримає протягом найближчих 6 місяців. За цей період її та її зв’язки має перевірити поліція.

Готуватися до зміни паспорта зрадниця почала ще з осені 2022-го, коли РНБО ввела проти неї персональні санкції за підтримку війни, розв’язаної рф проти України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що деякий час в рф-ії їй також були не особливо раді й навіть пропонували посадити “голубку миру” на 10 років через заяву, що “треба зупинити безглузду війну”, яку на болотах вже 2 роки називають хитромудрим терміном “СВО”. На початку повномасштабного вторгнення Лорак спершу вирішила відмовчуватися, а потім почала видавати маячню про “ми всі — одна сім’я” та спонсорувати злочинну депортацію українських дітей до росії.