"Вона ще молода, красива жінка": Оля Полякова поворожила на те, чи вийде Тіна Кароль заміж (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
696
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Оля Полякова
Фото: скриншот з відео

Компанію Олі склала її донька Маша та блогерка Вероніка Білоцерківська

Знаменита українська виконавиця Оля Полякова, яка розповіла, що завдяки Ірині Білик пізнала почуття кохання, поворожила зі своєю донькою на долю відомої української співачки Тіни Кароль. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Оля та Маша влаштували вечір гадання у прямому ефірі. Вони транслювали свою тарологічну роботу в Instagram. Разом з ними була відома журналістка та блогерка Вероніка Білоцерківська. Жінки не лише ворожили. Вони при цьому відкрили збір на підтримку ЗСУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В певний момент Оля почала читати запитання від фоловерів і зрозуміла, що багато людей цікавляться особистим життям Тіни Кароль. Користувачі запиталися у Маші та Олі, чи вийде Тіна ще раз заміж.

Полякова старша навіть без карт заявила, що вона молода та гарна жінка і має точно ще раз ступити на весільний рушник. Її ж донька Маша вирішила зробити короткий розклад і майже відразу підтвердила тезу своєї зіркової мами, що Кароль ще точно одягне весільну сукню. Відповідний ролик з гаданням зірок розповсюдив телеграм-канал “Культурна Прачечна”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Повний прямий ефір з гаданням на картах Таро 👇

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова разом з Веронікою Білоцерківською та своєю донькою спрогнозували, коли закінчиться війна. Жінки заглянули в майбутнє за допомогою карт Таро.