Всіх обдурили? З'явилися докази, що розлучення Миколи Тищенка та Алли Барановської було фіктивним

Новини шоубізнесу
1 132
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Микола Тищенко та Алла Барановська
Фото: instagram.com/nikolaytyshchenko

Нардеп заявив журналістам, що досить некоректно запитувати його про такі речі

Народний депутат України Микола Тищенко, який у січні цього року повідомив про те, що розлучається з Аллою Барановською після 7 років шлюбу, потрапив у черговий скандал. Подробиці - в нашому матеріалі.

Українські медійники, журналісти-розслідувачі bihus.info зробили припущення стосовно того, що Тищенко насправді не розлучився, а його заява про розірвання стосунків з Барановською є напрочуд фіктивною. До речі, про це свідчить і чергове розслідування Української правди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, в лютому цього року Тищенко, який, до речі, впродовж березня 2021-го та до середини 2022-го року був очільником Закарпатської обласної організації партії “Слуга народу”, їздив до Ужгорода у своїх справах. Як виявилося завдяки розслідуванням журналістів, він проживав у тому ж житловому комплексі, де мешкала і його екскохана з сином Давидом. Окрім того, експару помітили разом на прогулянці в Ужгороді. Зазначимо, що пізніше журналіст Михайло Ткач запитав у Миколи, який розлучився перед відкриттям декларацій, чи справді його розірвання шлюбу є фіктивним.

Це неправда. Це особисте запитання, вони не стосуються моєї роботи. Не хочу на них відповідати.
- заявив депутат.
Микола Тищенко та Алла Барановська на прогулянці
Фото: УП
Микола Тищенко та Алла Барановська на прогулянці
Фото: УП

Безумовно, таке припущення вимагало коментарів від самого Миколи. Отож, на уточнююче запитання журналістів щодо спільного проживання із Аллою в Ужгороді, скандальний депутат зазначив, що досить некоректно запитувати його про такі речі.

Будь-які стосунки з моєю родиною і моїм сином, це, по-перше, з вашого боку некоректно (питати ), бо моя дитина в Україні, вся родина в Україні, і всі зрозуміло де, але я публічна особа, я займаю дуже українську позицію і захищаю свою країну як вмію. Я хочу сказати, в мене неповнолітня дитина без охорони, і тому, якщо ви будете часто це демонструвати, де живе і як живе, на вашій совісті можуть бути питання, по'вязані з його безпекою,
– підкреслив депутат.

Окрім того, Микола заявив, що не знає, хто володіє ужгородською квартирою, в якій мешкає Алла та його син. Тищенко переконує, що за оренду житла платить не він.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишня дружина Миколи Тищенка пожалілася на серйозні проблеми зі здоров'ям. Алла Барановська зазначила, що вже з місяць не ходить сама.