Скандальний нардеп Тищенко офіційно розлучився з Барановською після 7 років шлюбу. Пара нарешті назвала причину

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

У листопаді минулого року стало відомо, що народний депутат України Микола Тищенко та його дружина Алла Барановська прийняли рішення розлучитися . А сьогодні, 18 січня 2024 року, пара офіційно розірвала 7-річний шлюб. Що саме стало причиною розлучення та у яких стосунках залишилося експодружжя – усі деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Відомо, що шлюборозлучний процес проходив за закритими дверима, а журналістів попросили не вмішуватися у це питання та піти із залу засідання суду. Саме тому у декого були припущення, ніби пара затіяла розлучення лише для того, аби нардеп міг приховати власні статки, офіційно оформивши їх на ексдружину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте сам Тищенко запевняє, що вони з Аллою Барановською вирішили розлучитися через те, що ніби більше не можуть підтримувати стосунки на відстані. Адже з початку повномасштабної війни блогерка переїхала до Ужгорода, де відкрила свій мережевий салон краси, в той час, як нардеп залишався в столиці (не враховуючи його так звані офіційні виїзди за кордон). Як повідомляє Telegram-канал Times of Ukraine, експодружжя зберегло дружні стосунки та домовилися спільно виховувати сина. Але ж інсайдери говорять, що шлюб Алли та Миколи не витримав зради, які важко переживала блогерка.

Насправді приводом стали зради Миколи та постійні нервові зриви Алли,

– запевняє інсайдер.

Скандальний нардеп Тищенко офіційно розлучився з Барановською після 7 років шлюбу. Пара нарешті назвала причину - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Алла Барановська жалілася, що на початку війни вона погладшала майже на 20 кілограмів. Проте ексдружина Тищенка змогла взяти себе в руки та сильно схуднути. Як саме їй це вдалося ми розповідали  в цій статті .