Висловив свою позицію: зірка "Надприроднього" Джаред Падалекі підтримав Україну (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 118
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джаред Падалекі
wikipedia.org/wiki

Актор записав відео для платформи United24

Популярний 41-річний актор Джаред Падалекі приємно потішив українську громадськість своїм роликом у соцмережах. Подробиці - в нашому матеріалі.

Річ у тім, що артист висловив свою безумовну підтримку Україні у війні з рф. Цікаво, що раніше зірка “Надприродного” не висловлював свою позицію щодо російського вторгнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, коли його колеги із серіалу “Надприродне” висловили свою позицію та сфотографувалися з українським прапором, на спіьному фото Джареда не було. Так само був відсутній і Дженсен Еклз.

Наразі ж Падалекі записав короткий ролик для платформи United 24, яка є глобальною ініціативою української влади на залучення світової підтримки Україні.

“Відомий американський актор, зірка серіалу "Надприродне" Джаред Падалекі записав коротке, але щире послання підтримки українцям”.
- повідомляється на офіційній сторінці United 24 в Instagram .
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як “Twenty one Pilots” підтримали та згадали Україну у своєму кліпі. У цьому відео відразу було помічено український напис “факелоносець”. Цей напис помітив колишній радник президента України Ігор Новіков.