Що тепер робитимуть ті, хто придбав квитки? Дженніфер Лопес скасувала сім концертів

Новини шоубізнесу
1 945
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дженніфер Лопес
Фото: instagram.com/jlo

Шоу були заплановані на 20-31 серпня

Легендарна американська співачка та акторка Дженніфер Лопес, яка оголосила про свій масштабний тур "This Is Me...Now", скасувала 7 своїх концертних шоу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що виступи Джей Ло мали б відбутися у Північній Кароліні, Атланті, Флориді, Новому Орлеані, Тампі, Ролі та Нешвіллі. Отож, поціновувачем таланту Лопес прийшло смс від веб-сайту про те, що ці шоу будуть скасовані.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це стало відомо з повідомлення видання Marca. Також повідомляється, що тур Дженніфер завершиться 17 серпня в Нью-Йорку, а концерти мали б відбутися в період з 20-31 серпня.

Отож, суть скандалу полягає в тому, що Ticketmaster пред’явив звинувачення у скасуванні “організатора заходу”, але не надав жодної іншої інформації. Окрім того, не було повідомлено, як люди, які придбали квитки можуть собі повернути кошти. Проте, таблоїд Page Six зауважив, що вони отримали інформацію про логістичну проблему питання. Відтак, допускається, що концерти можуть відбутися, але дещо пізніше. Сама ж Лопес поки що не прокоментувала цю ситуацію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дженніфер Лопес зачарувала сукнею на презентації фільму. Вона з'явилася в обіймах Бена Аффлека.