Скандальний Микола Тищенко заявив про те, що його переслідують: деталі

Новини шоубізнесу
2 451
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Микола Тищенко та Алла Барановська
Фото: instagram.com/nikolaytyshchenko

Народний депутат звернувся із заявою в поліцію

Скандальний український нардеп Микола Тищенко, якого нещодавно запідозрили в тому, що він влаштував фіктивне розлучення з Аллою Барановською, викликав поліцію та заявив, що його переслідують. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, до готелю в Ужгороді, де наразі зупинилася знімальна група журналістів УП, приїхала поліція. Правоохоронці з’явилися там задля того, щоб поговорити з журналістами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це розповів відомий український медійник Михайло Ткач у себе у Facebook . Він повідомив, що полісмени сказали йому, що працюють за викликом Тищенка.

Ужгород. Готель. 2:40 ночі. Декілька екіпажів поліції та цивільні авто почали вишиковуватись довкола готеля, де зупинилась наша знімальна група.

Стук у двері. Хто там? Це поліція. А що сталось? Тищенко Микола народний депутат дав повідомлення, що протягом двох днів його переслідує автомобіль мітсубісі лансер чорного кольору. Ми прийшли щоб встановити людей, які користуються цим автомобілем. Ну, і спитати взагалі переслідували- не переслідували.
– переповів слова правоохоронців Михайло.

Журналіст також дорікнув Тищенку стосовно того, що він забуває декларувати ужгородські бізнеси. Медійник вбачає загрозу для країни втому, що деякі депутати продовжують вести бізнес під час війни.

А те що можна і навіть потрібно декларувати всі свої ужгородські бізнеси, депутат забуває. Те, що деякі народні депутати замість війни займаються бізнесом – це куди більш реальна загроза для країни, ніж здається. Словом, якщо ви в Ужгороді викликаєте поліцію, – кажіть, що ви Микола Тищенко, і приїдуть всі вільні в місті екіпажі. Незалежно від години,
– написав журналіст.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як ексдружина Миколи Тищенка пожалілася на серйозні проблеми зі здоров'ям. Алла Барановська розповіла, що вже понад місяць не ходить сама.