Розкішний будинок Кари Делевінь за 7 мільйонів згорів дотла: відомо про двох постраждалих

Новини шоубізнесу
1 477
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кара Делевінь
Фото: Getty Images

Відома акторка та модель залишилася без житла в Лос-Анджелесі через нещасний випадок

Популярна у всьому світі модель та акторка Кара Делевінь поділилася з фанатами прикрою новиною — її маєток у Лос-Анджелесі вщент зруйнований внаслідок масштабної пожежі. Ба більше, через нещасний інцидент постраждало двоє людей. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Подробиці масштабної пожежі повідомило видання The Telegraph. За їхніми даними, полумʼя спалахнуло у задній частині будинку та швидко поширилося на другий поверх будинку, внаслідок чого стався обвал будинку. Пожежна служба отримала повідомлення про будинок у полумʼї о четвертій ранку 15 березня, а команді з 94 рятувальників знадобилося понад дві години, аби згасити пожежу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відомо, що самої 31-річної Кари Делевінь на момент пожежі не було вдома. Проте серед постраждалих опинилися робітники її розкішного маєтку. Один із рятувальників впав зі сходів та отримав травму, а інша людина отруїлася чадним газом та у важкому стані потрапила до лікарні.

Моє серце сьогодні розбите. Я не можу в це повірити. Життя може змінитися в одну мить. Тому цінуйте те, що маєте,
— написала Кара Делевінь.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

‘Нагадаємо, раніше Кара Делевінь відверто заговорила про свою наречену. За словами моделі, її обраниця подарувала їй відчуття комфорту, тож нині зірка по-справжньому закохана і готова вибудовувати серйозні сімейні стосунки.