Melovin у своєму стилі переспівав Вєрку Сердючку: артистка відповіла молодому колезі (ВІДЕО, ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 728
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Меловін
instagram.com/melovin_official

Співак обрав для каверу одну з найвідоміших композицій Вєрки

Знаменитий український співак Меловін, який розповів, у чому, на його думку, полягає національна ідея України, здивував шанувальників своєрідною кавер-версією на легендарний трек Вєрки Сердючки. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй офіційній сторінці в Instagram артист розповсюдив короткий ролик. На ньому було видно, як він, очевидно зі своєю командою, виконує знамениту композицію Вєрки Сердючки “Горілка”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

До речі, Меловін не лише співав а й акомпанував собі на фортепіано. Вийшло як завжди досить фірмово, з хорошим звучанням, з елементом гумору, адже у піснях Сердючки по-іншому неможливо. А головне те, вийшло доволі весело.

Цікаво, що Вєрка теж не пройшла повз цей музичний експеримент молодшого колеги і відреагувала на його в коментарях під відео. Сердючка залишила символічний смайлик.

Пост Меловіна
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Меловін поділився своїми ексклюзивним рецептом стосовно правильної реакції на хейт. Артист відверто зізнався, що доволі радикально реагує на таку увагу до його персони.