"Для мене це критерій номер один зараз": Санта Дімопулос відверто розповіла, чому виїхала з дітьми до ОАЕ (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 684
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Санта Дімопулос
Фото: instagram.com/santadimopulos

Співачка чесно зізналася, чи бачить своє майбутнє життя в Україні

Популярна українська виконавиця Санта Дімопулос, яка змінила своє ім’я та по батькові та нині проживає у Об’єднаних Арабських Еміратах, розповіла, чи планує повертатися з-за кордону в Україну. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй офіційній сторінці в Instagram-Stories, колишня фронтвумен гурту “ВІА Гра” зізналася, що переїхала у цю країну, адже мала вивезти своїх дітей у більш безпечне місце. Як каже, Дімопулос, вона не хоче наражати сина та доньку на небезпеку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

При цьому, Санта поки що не вирішила, коли вони повернуться в Україну. Співачка лише переконана, що найближчим часом це точно не станеться.

Зараз не бачу майбутнього в Україні, що буде далі – не знаю. Україна – моя Батьківщина, моє серце. Намагаюся не мучити себе думками про майбутнє, я вдячна за все, що є в моєму житті на даному етапі, і приймаю зміни як є,
- поділилася селебритіс.

Відтак, артистка поспішила пояснити, чому поселилася саме в ОАЕ. Як повідомила Дімопулос, там хороша безпекова ситуація, а для Санти це вкрай важливий критерій у виборі місця проживання.

В ОАЕ безпечно. Для мене це критерій номер один зараз. У мене двоє дітей, і я несу за них відповідальність,
- заявила Санта
Пост Санти Дімопулос
Фото: instagram.com/santadimopulos
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Санта Дімополус зізналася, скільки важить. Окрім того, зірка розповіла, що саме призводить до зайвих кіло на животі і стегнах.