"Він огорнув мене спокоєм": колишня Віктора Павліка повідомила про новий роман

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Лариса Созаєва
Фото: facebook.com/p/Лора-Созаева

Лариса Созаєва познайомилася з новим обранцем через сайти знайомства

Колишня обраниця відомого артиста Віктора Павліка, якого висміюють за небажання тілесного контакту з прихильницями, спробувала зав’язати нові стосунки. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це ексобраниця знаменитості Лариса Созаєва розповіла на своїй офіційній сторінці у Facebook. Лариса зазначила, що у її житті був дуже непростий період.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, вона втратила сина, розійшлася з чоловіком, а також мала проблеми з житлом. Через вище вказані проблеми, Созаєвій не було з ким розділити горе, і вона вирішила піти до монастиря. Проте, згодом у її житті все змінилося, адже Лариса через сайт знайомств знайшла чоловіка, який огорнув її спокоєм.

Був час, коли я розмірковувала стати черницею. Чоловік пішов. Син помер. Родичів нема. Друзі самі за себе. Квартиру відбирають. Ті сили, які в мене були для боротьби, скінчились. Хотілось просто дзену, спокою, де тебе розуміють і підтримують. Я реєструюсь на сайті знайомств і знайомлюсь з чоловіком! І вмить все змінюється! Бо він огорнув мене спокоєм, впевненістю, тонким гумором, глибоким розумом. Вірністю. Любов'ю. Стіна, зі всіх боків. І я заспокоїлась!
– відверто резюмувала Лора Созаєва.
Лариса Созаєва
Фото:
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віктор Павлік навідався до 83-річної мами. Артист показав, чи схожі вони між собою.