Дізнається про плани колишього через повідомлення від підписників: Ексдружина Остапчука висловилася про епопею з поділом будинку

Новини шоубізнесу
3 419
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Володимир Остапчук та Христина Горняк
Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Жінка заявила, що її не цікавить особисте життя колишнього

Колишня дружина відомого українського шоумена та телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк не може поділити після розлучення з зірковим чоловіком спільний будинок. Вона вже не раз намагалася домовитися з ним, але за її словами в цьому питанні поки що нічого не змінюється.

Відтак, Христина не раз повідомляла, що Володимир часто змінює свою думку з приводу імовірності поділу житла. Отож, у коментарі програмі ЖВЛ Горняк розповіла, як реагує на плани Остапчука заселитися туди з нинішньою дружиною Катериною Полтавською.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Христина зазначила, що не слідкує за соціальними мережами Остапчука та Полтавської. Однак, про їхнє особисте життя, а також наміри щодо помешкання вона дізнається через підписників.

На жаль, я в курсі всіх новин через те, що мені це надсилають підписники. Дорогі підписники, можна мені не скидати всі новини, пов’язані з новою родиною. Тому що в мене своє життя, а в них - своє.
- резюмувала Горняк.

Христина додала, що за стіл переговорів вони з Володимиром ще не сіли. Відтак, ситуація довкола поділу будинку досі залишається складною.

Ми не поділили поки що. За стіл переговорів ще не сіли, а там подивимось. Час ще є. Закон є закон.
- підсумувала Христина.
Христина Горняк
Фото: instagram.com/kristygor
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Христина Горняк озвучила свій страшний діагноз. Виявилося, що здогадки про гідронефроз підтвердилися, а аналізи показали, що ліва нирка повністю перестала функціонувати.