"Я не збираюсь нікого тут обманювати": чоловік МамаРіки відповів, чому не вирушив на передову (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 109
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Сергій Середа
Скриншот

Комік розглядав варіанти відправитися на фронт в якості добровольця

Популярний український гуморист, шоумен та чоловік співачки MamaRika, яка поділилася реакцією їхнього спільного сина на ракетний удар росіян, відверто зізнався, чому не відправився воювати на передову. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож днями знаменитість дав інтерв'ю YouTube проєкту “Розмова”. У ньому він відверто зізнався, що свого часу, на початку війни, планував вирушити на передову добровольцем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Втім, після скандалу з зірковою дружиною та через свій страх знаменитість все ж відмовився від такої ініціативи. Однак, Середа максимально сприяє українській армії у її священній меті. Сергій допомагає воїнам як тільки може. Окрім того, він зауважує, що не варто хизуватися тією допомогою яка надається в тилу, доки на фронті гинуть найкращі.

Чи ми зараз тут сидимо і не боїмося? Та ми 100% боїмося. В першу чергу у мене є цей страх. Я не збираюсь нікого тут обманювати. Буду я там корисний чи не буду – це вже десяте запитання. Чи маю я право туди йти, чи не маю? Чи кращий я за когось, хто там? Звісно ні. Що я можу робити? Допоки я тут, я маю максимально допомагати своїй країні. Я маю максимально допомагати тим, хто знаходиться там. Це те, що я можу. Хотів би? Не хотів. Боюсь? Так, боюсь. Я не збираюсь зараз висловлювати фрази на кшталт: "Від мене більше користі тут, ніж там". Це все й так зрозуміло. Людина, в якої знаходиться чоловік, брат чи син там, їй до п*зд* ці твої фрази. Вона відчуває несправедливість в першу чергу. Ті, хто там, це справжній цвіт нації. Це справжні герої. І це ті люди, якими ми маємо всі пишатися. Вони на відміну від нас змогли і вони пішли",
- зізнався Сергій.

Дивитися з 38:26

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як співачка MamaRika привітала свого коханого Сергія Середу з річницею весілля. Артистка показала, яким було їхнє весілля у Таїланді.