MamaRika привітала чоловіка з річницею та показала, яким було їхнє весілля у Таїланді (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська співачка MamaRika, яка продемонструвала як виглядає після мамопластики, привітала свого коханого Сергія Середу з річницею весілля. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, на своїй офіційній сторінці в Instagram артистка розповсюдила щемливе відео у весільному вбранні. До речі, пара побралася ще чотири роки тому, а весілля відбулося у Таїланді. Сама церемонія пройшла на березі океану.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як бачимо з ролику, артистка одягла білу весільну сукню, а Сергій постав у штанях бежевого відтінку та жилетці у смужку. На відео бачимо, як закохані обіймаються, цілуються, танцюють, а також хизуються своїми обручками.

У своєму пості-привітанні 34-річна селебритіс  зазначила, що вони вже 4 роки мають статус щасливого подружжя. Окрім того, MamaRika додала кулька емодзі  у вигляді обручки з діамантом та червоного серця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Періс Гілтон поділилася рідкісними кадрами з весілля.  Здавалося б, тільки нещодавно Періс Гілтон вперше вийшла заміж, а вже  подружжя встигло відсвяткувати другу річницю.