Думала щодо евтаназії: важкохвора Катерина Тишкевич зізналася, як її стан здоровʼя довів до думок про суїцид (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 825
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Тишкевич
Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Зірка українського кіно вперше відверто розповіла про свій моральний стан на фоні важкого діагнозу

Відома українська акторка Катерина Тишкевич, яка знову "сіла" на антидепресанти через важку хворобу, відверто розповіла про свій емоційний стан. Адже широкій аудиторії давно відомо, що зірка страждає від важкого діагнозу та не раз через це знаходилася у надважкому стані. А от як це все повпливало на неї у психологічному аспекті — дізнавайтеся нижче!

Під час запису подкасту “Gloster FM” Катерина Тишкевич зробила приголомшливу заяву. Акторка зізналася, що навсправжки думала про те, аби покінчити зі своїм життям, адже боротися з її хворобою виявилося вкрай важко. Саме тому знаменитість припускала, що в разі, якщо її діагноз виявиться невиліковним — вона наважиться на самогубство.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При цьому акторка навіть почала шукати інформацію про те, в яких країнах на офіційному рівні дозволена евтаназія (швидкий та безболісний лікарський спосіб припинення життя, який застосовують до людей, що мають невиліковний діагноз, та водночас терпить сильні фізичні чи моральні страждання, — ред.). Та й зараз Катерина Тишкевич не впевнена, що змогла повністю позбутися таких думок.

Я думала, якщо мені колись скажуть, що це назавжди, то я суїциднусь. І це не просто слова, а я дійсно думала, що є країни, де доступна евтаназія. Ось такі думки. Не можу сказати, що я до кінця це подолала і прийняла. Це неправда. Зараз я в більшому прийнятті й навчилася себе психологічно витягати,
— зізналася Катерина Тишкевич.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно тяжкохвора Катерина Тишкевич продемонструвала жахливі рубці на тілі після сепсису. Тільки нещодавно артистка відновилася після того, як потрапила у лікарню у надважкому стані.