"Це дуже боляче": тяжкохвора Катерина Тишкевич продемонструвала жахливі рубці на тілі після сепсису (ФОТО)

Новини шоубізнесу
8 757
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Катерина Тишкевич
Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Акторка показала свої лазерні процедури

Відома українська акторка Катерина Тишкевич, яка розповіла про стан свого здоров'я після серйозної хвороби, поділилася кадрами страшних рубців на тілі після того, як перенесла сепсис. Подробиці - в нашому матеріалі.

Артистка намагається усіма способами позбутися наслідків хірургічного втручання. Зокрема, вона звернулася до косметолога, аби прибрати сліди від сепсису, що лишилися на її руці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відповідними кадрами зірка поділилася у себе в Instagram Stories. Вона розповсюдила короткий ролик з кабінету косметолога. Жінка зазначила, що їй фізично було дуже боляче позбуватися шрамів.

Сьогодні вперше проходила лазер і ін’єкції в руці. Щоб хоч трошки прибрати наслідки операції після сепсису. Саму жесть викладати не буду, але це дуже боляче,
- поділилася Катерина.
Пост Катерини Тишкевич
Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Раніше Тишкевич жалілася на те, що через сепсис в неї дуже набрякла і почервоніла рука. Медики були вимушені різати руку артистці, аби переконатися, що немає в неї некрозу. Як говорить Тишкевич, після цього її набряк почав зменшуватися, але рани були настільки глибокі, що в неї лишилися жахливі шрами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як тяжкохвора Катерина Тишкевич несподівано заговорила про кризу у стосунках з чоловіком. За словами акторки її хвороба не змогла сильно повпливати на пристрасть між нею та чоловіком.