"Врятуйте мене!" Катерина Тишкевич розкрила причину того, чому стала пацієнткою у психлікарні (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська акторка Катерина Тишкевич, яка нещодавно зізналася чи буде подавати до суду на лікарню, після якої в неї трапився сепсис зізналася, чому вона опинилася у психлікарні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що 29-річна артистка провела в кінці минулого року 10 днів в реанімації в тяжкому стані через сепсис, викликаний недіагностованою хворобою. З початком війни, за словами Тишкевич, їй не допомагали навіть найсильніші антидепресанти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, лікарські препарати мали певний негативний вплив на здоров'я знаменитості. Однак, як говорить Катерина, головний біль тривожив її більше. Тепер же Тишкевич проходить консультацію із психотерапевткою, яка запропонувала зірці лягти до лікарні, щоб бути під постійним наглядом медиків.

Є певна група антидепресантів, що впливають саме на хронічний біль. Їх декілька, я сиділа на найстарішому, його придумали ще дуже давно, і він має дуже багато побічних дій. Те, що візуально можна побачити, – це зайва вага: я постійно скидала, набирала. Але він мене тримав у схемі з іншими нейролептиками та ліками. А стрес, повномасштабна щось вибили – щось пішло не так. Потім я його довго не пила, і він раптово знов запрацював, але всього на два тижні. Тобто загалом за останні два роки я жила без сильного головного болю тільки два тижні,

– заявила Катерина в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Акторка зізналася, що стати пацієнткою у психіатричній лікарні було її зваженим рішенням. Катерина говорить, що тоді хапалася за будь-яку можливість, щоб подолати свою тяжку хворобу.

Я в той час працювала із психотерапевткою, яка була завідувачкою у відділенні. Вона дуже зайнята, в неї дуже багато пацієнтів. І її пропозицією було те, щоб я туди лягла – і ми могли в її перервах, у її вільні віконця працювати ще й психотерапевтично. І, звісно, щоб вона мала можливість спостерігати мою реакцію на цей новий для мене антидепресант. Тому я опинилася там,

– підсумувала знаменитість.

"Врятуйте мене!" Катерина Тишкевич розкрила причину того, чому стала пацієнткою у психлікарні (ВІДЕО) - фото №1

Як виявилося, антидепресант, який прописали Катерині, можна  приймати у вигляді таблеток, однак швидший результат можливий лише при прийомі  внутрішньовенно. Катерина пригадує:

Я була в такому стані виснаження, що хотіла якомога швидшого ефекту, більших доз, хоч щось зробити, бо я вже не могла витерпіти. Я приїхала туди в дуже поганому стані й прям просила: Врятуйте мене!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як тяжкохвора Катерина Тишкевич вийшла на зв'язок після реанімації. Як зараз виглядає актриса.