Підуть по стопах батька? Олег Скрипка розсекретив, де навчаються його сини та чим вони займаються

Новини шоубізнесу
1 370
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Олег Скрипка з сином, фото
Фото: instagram.com/o.skrypka/

У відомого артиста підростає два справжніх красені, які мають всі шанси повторити його успіх

Ми вже показували вам, як виглядають два сини Олега Скрипки. Тепер стало відомо, чим вони займаються та ким планують стати. Читайте більше на Хочу!

Відомий український співак Олег Скрипка не дуже любить розповідати про особисте, однак іноді тішить прихильників цікавими новинами. Днями він вперше за довгий розповів про те, чим займаються його два дорослих сини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами музиканта, його старший син, 18-річний Роман, навчається в університеті на історичному факультеті. А ось молодший, 16-річний Устим, закінчує школу та мріє про успішну кар'єру музиканта. Він вже пише музику!

Старший син він навчається історії. Він історик. Молодший син закінчує школу в цьому році і він хоче бути музикантом. Як він зробить свою кар'єру ми побачимо, але він пише свої музичні альбоми,
поділився особистим Скрипка у програмі "Люкс ФМ".
Сини Олега Скрипки, фото
Фото: instagram.com/o.skrypka/

Де буде навчатись молодший син Скрипки — в Україні чи за кордоном? Поки артист залишає це питання відкрити та говорить, що його Устим буде здобувати вищу освіту там, де буде можливість.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, нещодавно колишній чоловік Камінської поділився кадрами з відпочинку. Дивіться, як сьогодні виглядають діти експодружжя.