Наталія Могилевська зізналась, чому не виховуватиме своїх дітей так, як це робили її батьки: "Ці речі травмували мене"

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

Наталія Могилевська, фото
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Зірка зізналась, що в дитинстві батьки нерідко били її

Наталія Могилевська, яка нещодавно зібрала аншлаг на сольному концерті у Києві, розповіла про те, як виховує своїх доньок. За словами зірки, вона проти фізичного покарання та крику. Детальніше читайте далі на Хочу!

Українська співачка Наталія Могилевська розкрила свої методи виховання двох прийомних доньок. У бесіді з Ukraine World News вона розповіла , що серйозно ставиться до їхнього виховання, постійно вдосконалює свої навички та читає спеціалізовану літературу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Могилевська переконана, що виховувати дітей необхідно без застосування крику та насильства, оскільки такі методи завдають психологічної травми. Вона сама відчула це у своєму дитинстві зі сторони батьків та не хоче, щоб її діти зазнали подібного.

Наталія Могилевська з дітьми, фото
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Я не б’ю і не кричу. Ці речі травмують і травмували мене. І взагалі травмують людей. Я сьогодні читаю книжки, як треба виховувати. І я розумію, що нормальна спокійна бесіда, очі, які тебе зрозуміли, це набагато швидший спосіб, як навчити дитину. Дати по сраці — це довгий шлях. Через травми, через образи і решта. Тобто це дитяча поведінка у батьків,
— розповідає зірка.

Вона підкреслює, що важливо будувати довірливі стосунки з дітьми. Наталія вважає, що зможе гарно виховати доньок за допомогою добрих слів та підтримки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Наталію Могилевську прямо запитали, чи допомагають їй няні у вихованні доньок. Цікаво, що артистка не захотіла відповідати на це питання.