Поплатилася за підтримку ворога: акторка Ружена Рубльова отримала 10 років ув'язнення

Новини шоубізнесу
4 029
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ружена Рубльова
Фото: facebook.com/kulishatheatre

У суді повідомили, що Рубльова усвідомлювала свої дії

Народну артистку України Ружену Рубльову, яка сприяла поширенню російської пропаганди та усіляко підтримувала війну, була засуджена до 10 років ув'язнення. Окрім того, її позбавили обіймати будь-яку посаду у галузі культури впродовж 12 років.

Відтак, Рубльова, яка служила у театрі в Херсоні, а також брала участь у концертах рф, які носили пропагандистський характер, таки була засуджена. Резонансну новину повідомив Рівненський міський суд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У суді повідомили, що Рубльова усвідомлювала відкриту російську агресію проти України. Повідомляється, що вона діяла з метою переслідування власних інтересів.

Рубльова – громадянка України, усвідомлювала здійснення відкритої російської агресії, яка розпочалася 24.02.2022 року повномасштабним вторгненням на територію України. З метою переслідування особистих інтересів, вона погодилась на пропозицію представників окупаційної адміністрації та взяла участь у мітингу-концерті в Москві. Артистка у супроводі "хору військ національної гвардії російської федерації" виконала музичну композицію, яка розпочинається словами "Здесь птицы не поют”…
– говориться у повідомленні.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як чоловіка Тані Пренткович засудили за таємний відпочинок. Річ у тім, що чоловік поїхав відпочивати у Польщу, а опинився на Мальдівах.