Дружина Дмитра Гордона замилувала спільною світлиною із зірковим чоловіком

Новини шоубізнесу
3 488
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дмитро Гордон та Олеся Бацман
Фото: instagram.com/gordondmytro

Пара відвідала культурний захід

Обраниця відомого українського журналіста та його колега Олеся Бацман, яка показала доньок від зіркового чоловіка, вирішила потішити фанів ексклюзивно світлиною з Дмитром. Подробиці - в нашому матеріалі.

Теплий кадр з Дмитро Іллічем Олеся розповсюдила на своїй офіційній сторінці в Instagram. Зауважимо, що вона вкрай рідко ділиться світлинами з особистого життя, але цього разу вирішила зробити виняток.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як бачимо, на фото щасливе подружжя усміхається, позуючи перед камерою. При цьому, Дмитро та Олеся притулилися одне до одного.

Як виявилося, фото було виконане в Національній опері України. Подружжя відвідало оперу "Аїда" у виконанні співачки Людмили Монастирської.

В Національній опері України – "Аїда" з незрівнянною Людмилою Монастирською. Якщо не були, обов'язково сходіть! Рівень вокалу, костюмів і сценографії – блискучий,
- зауважила Бацман.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дмитро Гордон розірвав мережу архівним фото з густою шевелюрою. Під дописом користувачі засипали журналіста компліментами та зазначили, що його зовнішність неабияк змінилася.