Відсвяткувавши 70-річчя, Джекі Чан вперше прокоментував чутки щодо важкого стану здоровʼя

Новини шоубізнесу
2 785
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Джекі Чан
Фото: Getty Images

Відомий актор, каскадер та продюсер зізнався, як ставиться до свого старіння

Один із найпопулярніших героїв бойовиків у світи Джекі Чан днями відсвяткував ювілей. Акторові, якого всі звикли бачити у кадрі активним та виконуючим складні акробатичні трюки, виповнилося вже 70 років! Як він сам ставиться до свого віку — дізнавайтеся нижче!

У свій день народження Джекі Чан звернувся до величезної армії фанатів. Актор зізнався, що напередодні часто замислювався про свій вік і не міг усвідомити, що йому вже 70 років. Однак водночас він пригадав слова свого старшого брата Саммо Хунга: "Можливість постаріти — це велика удача". Власне з такими думками зірка і відсвяткував свій ювілей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варто зазначити, що нещодавно в Мережі породилися чутки, ніби стан здоровʼя Ждекі Чана залишає бажати кращого. Однак у свої 70 актор запевняє, що чудово себе почуває. При цьому він підкреслив, що зміни в зовнішності, які так збентежили прихильників — лише вимушений крок заради нової ролі.

Не так давно багато друзів побачили мої недавні фотографії в інтернеті, і всі вони були стурбовані станом мого здоров'я. Користуючись нагодою, хочу заспокоїти всіх: не хвилюйтеся! Це просто зовнішній вигляд персонажа для мого останнього фільму. Персонаж вимагає, щоб у мене було біле волосся, біла борода і щоб я виглядав старим. Протягом багатьох років я завжди був готовий спробувати щось нове для фільму, незалежно від того, чи це складний трюк, чи проривна зовнішність для персонажа. Я в індустрії розваг вже 62 роки й дорожу кожною миттю, тому що мені пощастило, що я все ще знімаюся сьогодні,
— каже Джекі Чан.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, не так давно в Мережі поширювалися чутки про те, що Джекі Чана було терміново госпіталізовано у критичному стані. Таблоди писали, що актор отримав серйозну черепну мозкову травму на знімальному майданчику.