69-річний Джекі Чан госпіталізований у критичному стані – що про це відомо

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Один з найпопулярніших у світі акторів бойовиків Джекі Чан опинився в лікарні. Зірку доправили туди у критичному стані, де спеціалісти надають усю необхідну допомогу. Що відомо про його стан – розповідаємо на HOCHU.ua!

Як повідомляє  Meta MMA , 69-річну зірку бойовиків доправили у лікарню, де спеціалісти оцінили його стан як критичний. Що саме сталося з актором – залишається секретом. Його близькі та родичі теж не коментують. Проте відомо, що під час зйомок на Балканах Джекі Чан отримав серйозну черепну мозкову травму і переніс складну операцію. Через це у нього зʼявилися проблеми з рухливістю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ба більше, новину про стан актора намагаються приховати не тільки його близькі, а й ЗМІ. Усі новини про актора стрімко видаляються з китайських соціальних мереж, а акаунти, які про це повідомляють, – блокуються. Чому інформація про легендарного Джекі Чана знаходиться під таким пильним контролем – поки невідомо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що особняк Бейонсе, в якому вона провела все дитинство, згорів просто на Різдво . Теперішнім мешканцям довелося евакуйовувати прямо посеред ночі.

Фото: Getty Images