Onuka вперше за довгий час показала підрослих дітей та зазначила, що залишається в Україні (ФОТО)

Новини шоубізнесу
837
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Onuka
Фото: пресслужба артистки

Артистка опублікувала світлини дітей у себе в соцмережах

Популярна українська співачка Onuka, яка заявила, що згасла як співачка, під час широкомасштабного вторгнення разом зі своєю родиною переїхала до Чернігова, де знаходиться її родинний будинок.

Знаменитість разом зі своїм чоловіком Євгеном Філатовим виховує двох дітей: 4-річного сина Олександра та 1-річну доньку Ліну. Тож селебритіс вирішила зробити виняток та розповсюдила в Instagram теплі світлини своїх чад.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, вона показала, як підросли її діти. Окрім того, співачка зауважила, що наразі залишається проживати в Україні, незважаючи на напружену ситуацію.

Очевидно, що події останнього півріччя пригнічують, що закінчилися запаси ейфорії, терпіння, надій, що ми дуже втомилися жити в пресингу постійної загрози. Ми ніби призвичаїлися до цього стану, але призвичаїтися до постійної небезпеки неможливо, бо збереження життя свого і дітей в нас закладено на рівні інстинктів! Зараз багато говорять про те, що дітей не можна показувати у мережі. І я розділяю думку, що на дітях та вагітності робити хайп і перегляди неетично. Але є винятки з усіх правил. Мій свідомий вибір — залишитися в Україні, народити тут дитину під час війни, продовжувати виховувати двох дітей, намагаючись робити за допомогою своєї творчості все можливе, аби Україна вціліла.
- написала співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Onuka стала офіційною амбасадоркою світового плейлиста “Equal” від Spotify. Артистка переконана що її співпраця з "Equal" допоможе просувати українську музику у світ.