Поліцейська зі штурмової бригади “Лють” передала привіт Фаріон

Новини шоубізнесу
962
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Людмила Мілевич, фото
Фото: instagram.com/lyudmila_milevich/

Захисниця Людмила Мілевич передала вітання Фаріон і сказала свою думку щодо мовного питання

Відома українська поліцейська звернулася до філологині стосовно мовного питання. Раніше ми писали, як Фаріон засудила псевдоніми співачок Джері Хейл та Альони Альони, а тепер розкажемо, що заявила захисниця зі штурмової бригади “Лють”.

Поліцейська з Києва Людмила Мілевич публічно висловила свою думку щодо висловлювань Фаріон, пише obozrevatel.com . Зі слів захисниці, не варто було впадати в крайнощі. На фронті у військових є більш важливі завдання, аніж мовне питання.

Зі слів Мілевич, філологиня не мала права називати військових ЗСУ, які говорять російською, “рускімі”. Сьогодні головне питання — це захистити країну від агресора.

Питання мови в нас у бригаді не стоїть. У кожного з нас є спільна мета, яка є більш пріоритетною, ніж мова, якою ми розмовляємо. Коли кожного дня ви маєте захищати країну, свої сім’ї, побратимів і себе. От про що ви думаєте в цей момент? Навряд чи про мовне питання,
— акцентувала поліцейська.
Людмила Мілевич із військовим, фото
Фото: instagram.com/lyudmila_milevich/

Додала, що чимало військових ЗСУ говорять російською мовою. Проте у бригаді і україномовні, і російськомовні не звертають увагу на це питання та розуміють одне одного.

У нашій бригаді більшість спілкується українською, але є й російськомовні. І нікого це не турбує, бо нас єднає дещо набагато важливіше, ніж мова, якою ми спілкуємось,
— резюмувала Людмила Мілевич.

Нагадаємо, раніше ми писали, як українська співачка Анастасія Приходько відреагувала на мовний скандал , який спровокувала Фаріон. Зірка “рознесла” філологиню за те, що та образила військових ЗСУ.