Анастасія Приходько "рознесла" Фаріон після скандалу з образою українських військових: "Вона несе грішне"

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська співачка Анастасія Приходько висловилася щодо мовного скандалу з Іриною Фаріон, яку нещодавно підтримав Богдан Бенюк . Подробиці - в нашому матеріалі.

36-річна Настя дала інтерв'ю українському блогеру та журналісту Славі Дьоміну. Вони обговорили нашумілий мовний скандал за участю Ірини Фаріон, яка заявила, що не може назвати українських військових, що розмовляють російською мовою українцями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, на думку Насті це питання нині не на часі. Вона твердо переконана, що авторитетна мовознавиця розколює цим суспільством, коли ображає тих людей, які боронять державу.

Мені здається, якщо ти хочеш привернути до себе увагу ти повинен підійняти мовне питання. Ці сварки зараз не на часі. Нам треба країну втримати, хлопців зберегти, а вони починають зі своїм мовним питанням. Люди принципово потім стали говорити російською. І вони не хотіли переходити на українську завдяки таким, як Ірина Фаріон. І ми всі бачили у TikTok, коли кажуть: "А, якщо я не захищаю, то відкрийте кордон, я російськомовний, я поїду". От що робить Ірина Фаріон. Вона несе грішне разом з Богданом Бенюком,

–  заявила  артистка в інтерв'ю  Дьоміну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ірину Фаріон звільнили з університету "Львівська політехніка". Її реакція "вбила".