Меловін зачарував архівними дитячими знімками в день свого 27-річчя (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 598
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Меловін
Фото: Скриншот You-Tube

У свій день народження артист пообіцяв фанам сюрприз

Популярний український співак Меловін, який представив кліп на композицію “Dreamer”, сьогодні святкує 27-річчя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Пост із ексклюзивними світлинами артист розповсюдив у себе у соцмережах. Селебритіс опублікував серію знімків, на яких показав себе у дитячому віці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, він скомбінував це зі світлинами з нещодавно випущеного кліпу. У своїй публікації співак зазначив, що почувається щасливим та наповненим життям, а також подякував воїнам ЗСУ та своїм батькам. Також артист заінтригував фанів сюрпризом у вигляді нової пісні.

Мої батьки сьогодні поруч зі мною. Люблю вас! Дякую за це життя! Дякую, що подарували мені свою любов, дякую, що ви зі мною і в вогонь, і в воду.Сьогодні у мене день народження. Мені виповнюється 27 років. Сьогодні в честь цього я випустив кліп “Dreamer”.Його ідею розкриває меседж “народженні, щоб сяяти”. Подаруйте мені у цей день ваш перегляд та палець вверх. Ваші привітання буде приємно читати саме під кліпом в YouTube. Хочу, щоб коментарі під кліпом стали місцем сили та натхнення. Ще сьогодні я даю своє шоу у Львові. Вперше святкуватиму день народження зі своїм слухачем, разом із своїми Меловінаторами.
- написав співак.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Меловін показав переписку з колишнім фанатом. Тепер фоловер відправляє артиста на війну.