День народження мрійника: Меловін представив кліп на трек, з яким виступав на нацвідборі на Євробачення (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 203
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Меловін
Фото: instagram.com/melovin_official

11 квітня артисту виповнилося 27 років

11 квітня відомому українському співаку Меловіну, який розповів, у чому полягає національна ідея України, виповнюється 27 років. З нагоди свого дня народження знаменитість вирішив презентувати кліп на трек “Dreamer”, з яким він планував поїхати на Євробачення цього року. Подробиці - в нашому матеріалі.

Прем'єра довгоочікуваного кліпу відбулася о 10:00 на офіційному YouTube-каналі артиста. Виходячи з перегляду ролику, можемо констатувати, що артист представив свою версію народження мрійника. З перших кадрів відео бачимо, як Меловін лежить у своєрідній позі ембріона, повністю голий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У відео артист постає у тому ж костюмі, в якому брав участь у національному відборі на Євробачення. Під кінець кліпу знаменитість застосував широку палітру спецефектів. Особливо вражаючим виглядав промінь, який пронизував тіло Меловіна.

Користувачі схвально відреагували на новий кліп музиканта. Вони щиро вітали співака з днем народження. Фоловери пишуть:

  • Шикарна ідея народження. Нового життя, народження зірки, вихід метелика з кокона. Це неймовірно.

  • З днем народження особливий, неймовірний, космічний! Ти стільки світла приніс у цей світ зі своєю появою!

  • Дивилася кліп зі сльозами на очах. Яке це прекрасне відчуття - відчувати себе частиною такого ком'юніті, відчувати гордість за кожне досягнення.

Коментарі фоловерів
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Меловін показав переписку з колишнім фанатом. Користувач тепер відправляє артиста на фронт.