Модельєр Роберто Каваллі помер на 84-рому році життя: що відомо

Новини шоубізнесу
689
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Роберто Каваллі
Фото: ЕРА

За життя він тричі пробув у шлюбі та мав шестеро дітей

Популярний італійський дизайнер Роберто Каваллі, який у 82 роки вшосте став батьком, помер 12 квітня на 84-му році життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Каваллі відійшов в інший світ у Флоренції (Італія). Про несподівану кончину артиста стало відомо з повідомлення видань la Stampa і Corriere della Sera.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наразі поки що невідомі причини смерті модельєра. Наразі, інформація уточнюється, але відомо те, що останні роки Роберто хворів.

Варто відмітити, що відомий дизайнер народився 15 листопада 1940 року. Свого часу він закінчив Академію образотворчих мистецтв (також у Флоренції). А у 1970 році він представив першу колекцію жіночого одягу, з якою мав успіх. За життя він тричі пробув у шлюбі та мав шестеро дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як помер відомий російський дизайнер Валентин Юдашкін. Розповідаємо, як він пов'язаний з російською армією. Відомо, що починаючи з 2016 року, Юдашкін боровся з онкологічним захворюванням. Окрім того, останні роки він рідко з'являвся на публічних заходах, але все ж продовжував працювати у сфері дизайну.