Хоч і не в лідирують, але точно запам'ятаються: трек "Teresa & Maria" Джері Хейл та Альони Альони став одним з найпопулярніших на Євробаченні

Новини шоубізнесу
6 769
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джері Хейл та Альона Альона
Фото: instagram.com/thejerryheil

Композиція набрала більше 4,5 мільйонів переглядів

Україна вже більше 20 років бере участь у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення. Композиції країни завжди здобували достойні місця і ніколи не залишали байдужим європейського слухача. Цього разу Україну на міжнародному пісенному дійстві представить дует Джері Хейл та Альона Альона з треком “Teresa & Maria”. Їхня композиція вже встигла підкорити мільйони сердець по всій Європі.

Отож, пісню українських представниць на офіційному YouTube каналі Євробачення було опубліковано 4 лютого, саме тоді, коли стали відомі результати національного відбору. За цей період вона змогла зібрати 4,5 млн переглядів. Це дуже хороший показник, так як єдиний співак, який випереджає Україну, є співак Joost Klein з композицією "Europapa". Його кліп переглянули 18 мільйонів разів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Далі за переглядами в рейтингу ідуть Ізраїль, Греція та Польща. Конкурсні композиції цих учасників на Ютубі отримали 4,1; 3,4 та 2,8 мільйона переглядів відповідно.

Зауважимо, що за думкою букмекерів, Україна наразі може посісти 4 місце. У п'ятірці прогнозистів також є Нідерланди. Вони трішки поступаються українкам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стало відомо, скільки коштує найдешевший та найдорожчий квиток на Євробачення. Зауважимо, що їхня вартість суттєво варіюється.