Разом на роботу: Орландо Блума з домашнім улюбленцем помітили у Нью-Йорку (ФОТО)

Новини шоубізнесу
784
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Орландо Блум 2024, фото
Фото: Getty Images

Актор обожнює свого чотирилапого друга

Раніше ми показували фото Орландо Блума, який сходив на побачення зі своєю нареченою Кеті Перрі. Тепер пропонуємо поглянути на домашнього улюбленця знаменитості, якого він днями взяв з собою на знімання ток-шоу.

Наразі британський актор Орландо Блум рекламує свій новий документальний серіал “Orlando Bloom: The The Edge”. Він стартує з 18 квітня на каналі Peacock.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, 16 квітня актор потрапив під приціл папараці, коли прямував в театр Еда Саллівана на знімання ток-шоу “The Late Show with Stephen Colbert” в Нью-Йорку. З собою зірка “Піратів Карибського моря” привів на телевізійний ефір улюбленого песика. Як відповідальний пет-батько, Орландо тримав його на повідці.

Актор був вбраний у темні джинси та білу футболку, зверху якої одягнув яскраву бірюзову куртку. Доповнювали образ помаранчевий ремінь та білі кросівки. З прикрас Блум віддав перевагу браслету та підвісці на шиї.

Орландо Блум 2024, фото
Фото: Getty Images
Орландо Блум 2024, фото
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Орландо Блум у символічному костюмі висловив підтримку Україні. Більше про це - читайте у цій статті .