Переодяглась двічі за вечір: Кеті Перрі після гламурного заходу пішла на побачення (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Кеті Перрі, яка цьогоріч оконфузилась на коронації Чарльза III, двічі за вечір потрапила в об’єктиви фотокамер. Спочатку на заході всесвітньо відомого бренду, а потім - дорогою на побачення з Орландо Блумом. 

Днями співачка Кеті Перрі відвідала захід Dolce & Gabbana - бренд презентував новий аромат Devotion. На захід, який відбувся у Нью-Йорку, знаменитість одяглася у речі вищезгаданого бренду. Про це пише ТСН.

Так, на ній була бежева латексна сукня без бретельок, яку бренд розробив спільно з Кім Кардашян 2022 року для колекції весна-літо 2023 року. До неї увійшли сучасні версії вбрання Dolce & Gabbana минулих років. Також на сукні Кеті можна помітити нашивку з цифрою 1998 - це рік, коли цю модель вперше було представлено публіці. Свій образ Кеті доповнила пальтом світлого кольору, туфлями на підборах та аксесуарами від Dolce & Gabbana. Своє темне волосся вона зібрала у високу зачіску та зробила макіяж з акцентом на очі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Пізніше того ж дня співачку помітили з її обранцем Орландо Блумом. Папараці заскочили закоханих дорогою до ресторану. Блум вбрався у картату сорочку та куртку, а також вельветові штани. Водночас Кеті віддала перевагу чорним штанам та синьому пальту від Charlotte Simone. Доповнювали образ зірки слінгбеки від Gucci та сумка Prada.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що на Хелловін світська левиця Періс Гілтон повторила образ Кеті Перрі. Остання виступала в ідентичному костюмі у рамках свого Viva Vision Show.

Фото: Getty Images