"Хочеться бути чесними": блогер Нікіта Добринін зізнався, чому розійшовся з Дашею Квітковою

Новини шоубізнесу
1 589
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Нікіта Добринін та Даша Квіткова
Фото: instagram.com/nikitadobrynin

Медійник заговорив про важливість почуттів у стосунках

Відомий український телеведучий та блогер Нікіта Добринін, який відповів, як реагує на закиди від підписників стосовно того, що він досі не на війні, розсекретив істинну причину свого розлучення з блогеркою Дашею Квітковою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Варто відзначити, що досить довгий період часу ані Даша, ані Нікіта не коментували своє розлучення. Однак, нещодавно, в рамках шоу “Пісня мого життя”, яке виходить на каналі 1+1, Нікіта пригадав, як їхнє кохання згасало. Тоді і було прийнято рішення про розлучення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Добринін заявив, що не хотів бути сім’єю з Квітковою лише заради дитини. Нікіта наголосив на тому, що хоче бути чесним у своїх почуттях.

На жаль, не хочеться триматися сім'єю винятково заради дитини. Хочеться бути чесними у своїх почуттях і, звісно ти не можеш любити, коли не отримуєш взаємності. Інколи так складається, коли й почуття мають якийсь свій термін придатності,
- резюмував чоловік.

Однак, варто відзначити, що Добринін додав, що зовсім не шкодує про свій життєвий досвід. Окрім того, він відзначив, що тішиться, що має сина Лева, в якого чудова мама.

Буду чесним, я дуже щасливий, що в Лева мама саме Даша. Я знаю, наскільки вона його любить, наскільки сильно вона вкладається. Це видно по дитині. Я ні про що не жалкую, тому що є він. І все, що відбувається в моєму житті і відбувалося в нашому житті, варте того моменту, який є зараз, - це наш син,
– наголосив Добринін. 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, чи вільне серце Даші Квіткової. Ексдружина Добриніна відреагувала на чутки про її роман з одруженим чоловіком.