"Ти маєш бути в окопі": Добринін відповів, як реагує на закиди підписників та зізнався, чому досі не воює (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 004
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Нікіта Добринін
Фото: instagram.com/nikitadobrynin

Ведучий пояснив, що він - один годувальник у своїй родині

Популярний український блогер та телеведучий Нікіта Добринін, який розповів, як відбувається його розвінчання шлюбу з Дашою Квітковою, відверто зізнався, чому досі не перебуває на передовій. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це селебритіс розповів в ефірі програми “У ліжку”. Отож, Добринін розповів про закиди, які регулярно отримує від підписників. Як виявилося, фоловери відправляють Нікіту на фронт. Безумовно, такі закиди не тішать блогера. Він твердо переконаний, що подібні закиди він отримує від людей, які самі не воюють. Зазначимо, що на початку вторгнення російської армії в Україну, 36-річний ведучий відразу вступив до сил оборони та допомагав ловити ДРГ. Проте, потім Добринін перекинувся на волонтерство.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У підсумку, він зізнався, що не може бути мобілізованим, адже є єдиним годувальником у своїй родині. Проте, чоловік переконаний, що блогери мають популяризовувати мобілізацію серед українського населення.

Я абсолютно впевнений в своїй позиції і я знаю, чим я займаюся. Тому з будь-якими закидами конкретно на мою адресу мені не складно. Я розумію, що я один годувальник в своїй родині в своїх батьків, я допомагаю своїм друзям, які на війні, брату, який на війні на передовій, тобто я усвідомлюю, що без мене їм буде складніше. Потрібно в хорошому сенсі це попсити (мобілізацію) і показувати в суспільстві наскільки це потрібно, а не залякувати. Адже те, що відбувається в коментарях - це залякування. Пишуть: "Ти маєш бути в окопі". Знаєте, таке пишуть люди, які не сидять в окопі при цьому, тому що люди, які сидять в окопі, вони такого не напишуть, їм просто немає на це часу.
- розповів Добринін.

Дивитися з 18:06

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як шоумен Сергій Середа пояснює свою відсутність на фронті. Він вирішив бути відвертим із аудиторією та детально розповів свою позицію.