Злата Огнєвіч вагітна первістком? У Мережі з'явилися кадри, на яких живіт артистки викликає підозри (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 043
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Злата Огнєвіч
Фото: zlata.ognevich / Instagram

Артистка поки утримується від жодних коментарів

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка ошелешила долею концертного шахрая, який її ошукав, імовірно вагітна. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це 18 квітня повідомляє у себе в Telegram-каналі повідомила редакція УНІАН . Журналісти розмістили нечітке фото артистки в комбінезоні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Джерело повідомляє, що артистка перебуває “на значному терміні вагітності”. Також говориться, що Злата поки що не дала жодних коментарів з приводу свого можливого цікавого стану.

Перші чутки про вагітність з'явилися після одного з концертів Огнєвіч. Там вона запалювала в чорному обтислому комбінезоні, котрий підкреслив її животик, що округлився,
– повідомляють в публікації.

Зазначимо, що скриншот зроблено з ролика, який було розміщено 17 квітня на одному з фан-акаунтів артистки в TikTok. У коментарях фоловери активно обговорюють можливий цікавий стан селебритіс.

Реакція фоловерів на можливу вагітність Злати Огнєвіч
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Злата Огнєвіч поділилася, чому її відпочинок у Таїланді не задався. Відтак, Огнєвіч поділилася, що закиди юзерів  - далеко не єдина причина, яка псує їй задоволення від відпочинку.