Дмитро Гордон записав інтерв'ю із своєю 7-річною донькою та розсекретив її хобі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 636
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дмитро Гордон
Фото: instagram.com/gordondmytro

Аліса приїхала до тата з-за кордону

Популярний український журналіст та інтерв'юер Дмитро Гордон, який вразив мережу архівним фото з густою шевелюрою, вперше за досить тривалий період показав своїй аудиторії 7-річну доньку Алісу.

Отож, Дмитро Ілліч записав з донькою інтерв'ю. Це вже третя публічна бесіда зіркового тата та маленької дівчинки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо що Аліса приїхала до Києва з-за кордону. Там вона перебуває разом із сестрами Сантою та Ліаною. Діти Дмитра Гордона виїхали з України через широкомасштабне вторгнення рф, однак час від часу, вони приїжджають до рідного міста. Отож, під час інтерв'ю зірковому тату Аліса розповіла чим захоплюється.

Я люблю малювати. Я малюю картини. У мене є мольберт, полотна, рамки, спеціальні пензлики, великі аркуші А2 та А1 є. Мені найкраще вдається малювати природу. Я полюбляю заробляти медалі на змаганнях з танців. У мене вже вісім медалей за два змагання та кубок.  Я люблю танцювати ча-ча-ча, джайв, румбу, самбу,
- поділилася донька Гордона.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми пискали про те, як Дмитро Гордон виправдався, чому попри війну досі просить гостей свого YouTube проєкту спілкуватися російською мовою. Журналіст пояснює це тим, що більша частина користувачів відеохостингу залишається російськомовною, а крім того йому важливо донести правдиву інформацію про війну в Україні жителям росії.